Vi är en firma som är skapad för att besvara efterfrågan från företag och privatpersoner på städtjänster i hela Stockholm med omnejd vid återkommande eller akuta behov.

KPN Service AB (tidigare Unimarket Städ&Bygg, från år 2008) är ett företag som ger professionell service och lägger stor vikt på kvalitet.

Vi är alltid flexibla för att kunden ska få den bästa service av oss. Vi lägger stor vikt på vår personliga service och jobbar med kunskap, hjärta och själ för att Du som kund skall glädjas vid varje slutfört arbete.

Våra medarbetare har lång erfarenhet och hög servicekänsla. Om Du vill ha en professionellt utförd städning som inte kostar för mycket är Du välkommen att prova oss.

Med KPN Service AB får du hjälp att frigöra tid, kraft och energi till att njuta av livet. Du får garanterat mer tid för din familj, dina vänner, mer tid för träning och motion eller får mer tid över att utvecklas i ditt arbete.

Vår duktiga personal ser till att du kan känna dig trygg med vår städning. Du får rent och fint hemma utan du själv behöver oroa dig för damm och smuts.