KPN Service AB hjälper med byggstädning i hela Stockholms område till byggföretag, företag och privatpersoner.

I byggstädningen ingår följande som standard men kan varieras efter kundens behov:

  • Bostadsrum

Dammsugning och moppning av golv; Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element samt målade ytor; Avdamning av väggar; Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda); Fönsterputsning

  • Kök

Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas); Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar; Rengöring av diskmaskin utvändigt; Av- och ur torkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan); Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti); Avtorkning av belysning; Avtorkning av väggar.

  • Bad och toalett

Rengöring av all sanitet, även under badkaret (front till badkaret nedmonteras och återställas av kund); Rengöring av kakelväggar; Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt; Golvbrunnar och ventiler rengörs; Avtorkning av belysning, rengöring av vattenledningar/rör.

 

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte nöjd med. Reklamation måste göras senast 2 dagar efter byggstädningen.